Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat zijn goede voorwaarden voor een lening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat zijn goede voorwaarden voor een lening?

Wilt u geld lenen? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een lening met goede voorwaarden. Maar wat zijn goede leenvoorwaarden?

Een laag rentepercentage

Natuurlijk wilt u niet te veel geld betalen voor uw lening. Hoe lager het rentepercentage, des te lager de (maandelijkse) kosten van uw lening zijn. Een lage rente is dan ook een aantrekkelijke voorwaarde van een krediet.

Geen afsluit- en/of administratiekosten

Veel leningen worden afgesloten via een adviseur of kredietbemiddelaar. Deze adviseur of bemiddelaar mag u hiervoor geen kosten in rekening brengen. De bemiddelaar of adviseur wordt door de bank die de lening verstrekt betaald in de vorm van een doorlopende provisie. Moet u toch kosten betalen, dan is dat in strijd met de regels van de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) en is het niet verstandig met deze partij in zee te gaan. Om leningen te mogen verstrekken, moeten banken en bemiddelaars een AFM-vergunning hebben. Check daarom altijd de AFM-vergunning van de kredietverstrekker of -bemiddelaar waar u een lening wilt afsluiten.

Kosteloos extra aflossen

Heeft u een financiƫle meevaller, gaat uw inkomen omhoog of gaan uw maandelijkse kosten omlaag? Dan kunt u ervoor kiezen om extra af te lossen, zodat u sneller van uw lening af bent. De kredietverstrekker mag u hiervoor geen boeterente laten betalen. U mag op een persoonlijke lening of doorlopend krediet altijd extra boetevrij aflossen. Wilt u helemaal van de lening af, dan mag u de lening ook volledig aflossen zonder dat u daar extra voor betaalt.

Een hoge leeftijdsgrens

Bent u al wat ouder? Dan is het goed om te controleren wat de leeftijdsgrens van de lening is en voor welke leeftijd u de lening helemaal afbetaald moet hebben. Een hoge leeftijdsgrens is in uw geval een goede voorwaarde voor uw lening.

Ambtenaren lenen bij Ambtenarenlening

Bent nu ambtenaar of semiambtenaar of werkt uw partner bij de overheid, in het onderwijs of de zorg, dan profiteert u van de gunstige voorwaarden van Ambtenarenlening. Als ambtenaar krijgt u bij Ambtenarenlening namelijk de laagste rente van Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te zien wat uw mogelijkheden zijn.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening