Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening

Om gratis een offerte van Ambtenarenlening aan te vragen, klik hier.

Welke gevolgen heeft een lening op mijn BKR-notering?

Zodra u een lening afsluit, wordt dit geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie. Heeft u al meer kredieten op uw naam staan, dan staan ook deze in de database van BKR. Een nieuwe lening leidt dus tot een nieuwe registratie bij BKR. Bij ieder volgend krediet dat u wilt afsluiten, bekijkt de kredietverstrekker uw BKR-gegevens.

Deze informatie bepaalt of u een nieuwe financiële verplichting aan kunt gaan. Hoe meer leningen of kredieten u op uw naam heeft, hoe kleiner de mogelijkheden voor een nieuw krediet. Op die manier beperkt een lening nieuwe leenmogelijkheden in de toekomst. Zodra u een lening heeft afgelost, wordt deze ook weer bij BKR verwijderd en ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Heeft u een betalingsachterstand op uw lening, dan leidt dit tot een negatieve notering bij BKR en wordt het lastig om nieuwe kredieten aan te gaan.

Geld lenen bij Ambtenarenlening

Wilt u een lening afsluiten en werkt u in de publieke sector, dan kunt u bij Ambtenarenlening geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.