Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Welke kredietverstrekkers zijn er?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Welke kredietverstrekkers zijn er?

In Nederland zijn tientallen kredietverstrekkers actief. Sommige kredietverstrekkers bieden verschillende leningen aan, andere hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van één specifieke kredietvorm. Wat voor lening u ook wilt afsluiten: er is altijd wel een kredietverstrekker die bij u past.

Verschillende soorten kredietverstrekkers

Er zijn verschillende soorten kredietverstrekkers. We onderscheiden banken en andere kredietverstrekkers.

U kunt voor een hypotheek of andere lening terecht bij uw eigen bank of een van de andere banken. Daarnaast kunt u een persoonlijke lening afsluiten bij gespecialiseerde kredietverstrekkers. Deze partijen bieden alleen consumptieve leningen aan voor bijvoorbeeld de aankoop van een auto of een verbouwing.

Bekende kredietverstrekkers in Nederland

Bekende banken die leningen aanbieden aan consumenten zijn Rabobank, ING, ABN Amro en SNS Bank. Andere bekende kredietverstrekkers zijn DEFAM, InterBank en Qander.

Een lening afsluiten via Ambtenarenlening

Naast kredietverstrekkers bestaan er ook kredietbemiddelaars. Diverse kredietverstrekkers bieden hun producten alleen aan via deze bemiddelaars. Ambtenaren kunnen tegen de laagste rente van Nederland een lening afsluiten via kredietbemiddelaar Ambtenarenlening. Ambtenarenlening bemiddelt voor (semi)ambtenaren in persoonlijke leningen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen om te zien wat er mogelijk is.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening