Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Welke leenvormen heeft BNP Paribas Personal Finance?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Welke leenvormen heeft BNP Paribas Personal Finance?

BNP Paribas Personal Finance is als dochter van BNP Paribas gespecialiseerd in persoonlijke leningen. Dit consumptief krediet is de enige leenvorm die deze geldverstrekker aanbiedt. BNP Paribas Personal Finance biedt de persoonlijke lening aan onder drie namen: Persoonlijkste Basis Lening, Persoonlijkste Lening en de Persoonlijkste Sr. Lening.

Duidelijkheid en zekerheid met een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vast maandbedrag. U ontvangt het bedrag in een keer op uw rekening en betaalt de lening in maandelijkse termijn terug. Hiervoor betaalt u een vast bedrag aan rente en aflossing. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en wanneer u van de lening af bent. U kunt tussentijds altijd boetevrij extra aflossen. Hiermee verkort u de looptijd terwijl uw maandbedrag gelijk blijft.

De persoonlijke lening van BNP Paribas Personal Finance

De persoonlijke lening van BNP Paribas Personal Finance is afgestemd op het leendoel en uw persoonlijke behoeften. U kunt de Persoonlijkste Basis Lening en de Persoonlijkste Lening afsluiten als u tussen de 27 en 74 jaar oud bent. Bent u al ouder, dan is er de Persoonlijkste Sr. Lening. Deze lening kan doorlopen tot de laatste dag voordat u 81 wordt. De lening moet dus voor uw 81e volledig zijn afgelost.

Uw persoonlijke lening via Ambtenarenlening

Spreekt de persoonlijke lening van BNP Paribas Personal Finance u aan? U kunt de lening snel en eenvoudig aanvragen via Ambtenarenlening. Als tussenpersoon bieden wij meerdere leningen aan bij diverse geldverstrekkers. Wij bekijken voor u het best passende alternatief in uw persoonlijke situatie. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening