Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Welke voorwaarden hanteren leasemaatschappijen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Welke voorwaarden hanteren leasemaatschappijen?

Gaat u een auto leasen, dan krijgt u te maken met de algemene voorwaarden van de leasemaatschappij. Hierin staan uw rechten en plichten als bestuurder van de auto en die van de leasemaatschappij. Bij het afsluiten van een leasecontract, tekent u ook voor de voorwaarden. Neem deze daarom goed door, voor u uw handtekening onder het leasecontract zet.

Leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease, hanteren allemaal dezelfde algemene voorwaarden.

De algemene voorwaarden vormen de basis voor uw leasecontract. Daarnaast stelt de leasemaatschappij zelf aanvullende voorwaarden op. Hierin worden de regels van de betreffende leaseaanbieder in detail uitgelegd. Deze aanvullende voorwaarden mogen voor de consument niet minder gunstig uitvallen dan de algemene voorwaarden.

Naast de algemene en aanvullende voorwaarden, heeft u te maken met deĀ afspraken op het leasecontract, de verzekeringsvoorwaarden, het innameprotocol en eventuele overige voorwaarden. Geen enkele afspraak mag in uw nadeel afwijken van de algemene voorwaarden. Is dat toch het geval, dan zijn de algemene voorwaarden leidend.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening