Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wie kan geld lenen bij Ambtenarenlening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wie kan geld lenen bij Ambtenarenlening?

Sluit u een lening af bij Ambtenarenlening, dan bespaart u mogelijk veel geld. Ambtenarenlening biedt namelijk leningen aan tegen de laagste rente van Nederland.

Werkzaam in de publieke sector

Iedereen die werkzaam is in de publieke sector, fulltime of parttime, komt in aanmerking voor een goedkope lening van Ambtenarenlening. U kunt een lening afsluiten als u bij de gemeente of rijksoverheid werkt, maar ook als u werkzaam bent bij de provincie, het waterschap, defensie of de politie. Werkt u in het onderwijs of in de zorg? Ook dan kunt u tegen de laagste rente van Nederland een lening afsluiten bij Ambtenarenlening.

Uw partner is (semi)ambtenaar

Werkt u zelf niet bij de overheid, in de zorg of het onderwijs, maar uw partner wel? Dan kunt u alsnog een ambtenarenlening afsluiten als u officieel, op papier, partners bent. U hoeft dus niet zelf (semi)ambtenaar te zijn om in aanmerking te komen voor een lening van Ambtenarenlening.

Gepensioneerd ambtenaar

Ook als u gepensioneerd ambtenaar, gepensioneerd docent of gepensioneerd zorgmedewerker bent, kunt u een lening afsluiten bij Ambtenarenlening. Wel hanteren de banken waarmee Ambtenarenlening samenwerkt leeftijdsgrenzen. Deze kunnen per bank en lening verschillen.

Ook moet u uw lening altijd voor een bepaalde leeftijd terugbetalen. Sluit u op latere leeftijd een lening af, dan betaalt u maandelijks meer terug om uw lening op tijd af te kunnen lossen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat uw leenmogelijkheden zijn of twijfelt u of u in aanmerking komt voor een lening van Ambtenarenlening? U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening