Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wordt mijn Bondora lening geregistreerd bij BKR?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wordt mijn Bondora lening geregistreerd bij BKR?

Zodra een kredietverstrekker een lening of krediet verstrekt van meer dan 250 euro met een looptijd van langer dan een maand, moet de lening worden geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (BKR). Dat geldt ook voor uw lening bij Bondora.

Lening bij buitenlandse bank? Nederlandse wetgeving van toepassing

Als u een lening afsluit bij Bondora, loopt uw lening bij een buitenlandse kredietverstrekker. Bondora is namelijk opgericht en gevestigd in Estland en van daaruit onder andere actief op de Nederlandse markt. Dat u een lening afsluit bij een buitenlandse kredietverstrekker, betekent echter niet dat de lening niet bij BKR wordt geregistreerd. Iedere kredietverstrekker die leningen verstrekt in Nederland, is namelijk gebonden aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Die schrijft voor dat ieder krediet van meer dan 250 euro dat langer dan een maand loopt, bij BKR geregistreerd moet worden.

Wat registreert Bondora?

Bondora registreert uw lening zodra aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan. Dat betekent dat vrijwel iedere Nederlandse Bondora lening bekend is bij BKR. Naast uw persoonsgegevens, deelt Bondora met BKR de gegevens over de lening zoals het leenbedrag en de looptijd. Nadat u de lening volledig heeft afgelost, blijft deze nog vijf jaar zichtbaar bij BKR. Zo krijgen kredietverstrekkers een goed beeld van uw leenverleden en betalingsgedrag.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening