Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Let op! Geld lenen kost geld

Over Ons

Wat doet Ambtenarenlening?

Ambtenarenlening is een financieel dienstverlener die bemiddelt in leningen. Wij zijn gevestigd in Emmeloord en helpen ambtenaren met het regelen van hun persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Wij werken op basis van ‘execution only’. Dit houdt in dat wij geen advies geven, maar alleen bemiddelen. Er komt dus geen adviseur bij u thuis en u hoeft ook niet bij ons op kantoor te komen. Alles gaat digitaal. U betaalt bij ons dus ook geen advieskosten of afsluitkosten.

Wij hebben al meer dan 20.000 ambtenaren geholpen met hun lening. Een deel daarvan heeft een beoordeling over ons achter gelaten. Deze kunt u lezen op Trustpilot.

Twijfelt u over uw kennis of ervaring, doe dan de financiële kennistest van de AFM. Ook kunt u de folder Verstandig Lenen downloaden. Uw risico berekent u eenvoudig met de risicometer lenen van het Nibud.

Waarom krijgen ambtenaren bij Ambtenarenlening de laagste rente?

Ambtenarenlening werkt samen met een aantal banken. Deze banken beoordelen elke lening. Eén van de factoren die ze hierbij meenemen is het risico dat de bank loopt bij het aangaan van de lening. Hoe kleiner het risico, hoe lager de rente die ze kunnen aanbieden.

Ambtenaren zijn gemiddeld genomen het beste in het terugbetalen van hun lening in Nederland. In 2016 hadden ambtenaren gemiddeld 9 keer zo weinig achterstand als de rest van Nederland. Omdat Ambtenarenlening alleen voor ambtenaren bemiddelt is het risiconiveau bij ons dus heel laag. Daarom bieden de banken onze klanten de laagste rente.

Waar is Ambtenarenlening bij aangesloten?

Ambtenarenlening is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder vergunningnummer 12016140. Wij zijn ook aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR), Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder nummer 300.010947 en de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Ons KvK-nummer is 39076831 en ons btw-nummer NL810053524B01.

Wat kunt u bij Ambtenarenlening verwachten?

Bij Ambtenarenlening wordt u persoonlijk behandeld. Vanaf het begin van uw aanvraag worden uw gegevens zoveel mogelijk door één medewerker behandeld. Hierdoor kunnen wij u zeer snel en efficient helpen. U bent bij ons dus geen nummer.

Wij voldoen ook aan alle eisen van de Wet op het financieel toezicht (WFT), waarvan de AFM de toezichthouder is. Ook laten wij onze werkwijze regelmatig controleren door kwaliteitsorganisaties.

Bij Ambtenarenlening weten wij als geen ander dat uw gegevens vertrouwelijk behandeld moeten worden. Daarom hanteren wij strenge interne regels zodat uw gegevens bij ons veilig zijn.

Veiligheid en privacy staan bij ons voorop. Daarom is onze website beveiligd door middel van een SSL certificaat zodat uw aanvraag veilig wordt verzonden.

Ook kunt u van ons verwachten dat wij u eerlijk en onafhankelijk zullen informeren. Wij zijn geen onderdeel van een bank en daardoor onafhankelijk.

Hoe verdient Ambtenarenlening geld?

Ambtenarenlening verdient geld door middel van provisie van de banken over de lening. Deze provisie ontvangen wij gedurende de looptijd van de lening en wij ontvangen niets extra bij het afsluiten.