Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Waarom geld lenen bij Ambtenarenlening?

Waarom geld lenen bij Ambtenarenlening?

Ambtenarenlening werkt op basis van ‘execution only’. Dit betekent dat wij geen adviezen geven maar alleen bemiddelen. Er komt dus geen adviseur bij u thuis en u hoeft ook geen afspraak te hebben bij ons op kantoor. U vult uw gegevens in en u ontvangt kosteloos en vrijblijvend een lijst met offertemogelijkheden waar u uit kunt kiezen.

  • De laagste rente voor ambtenaren
  • Geen afsluit- en/of advieskosten
  • Geen bemiddelingskosten

U kiest zelf de lening die het best bij u past

Twijfelt u over uw kennis of ervaring, doe dan de Financiële Kennistest van de AFM. Ook kunt u de folder Verstandig Lenen downloaden. Uw risico berekent u eenvoudig met de Risicometer Lenen van het Nibud.

Waarom kunnen wij een lagere rente bieden?

In de rente die banken berekenen aan hun klanten zit een behoorlijk percentage voor klanten die hun lening niet op tijd terug betalen of soms helemaal niet terugbetalen.

Bij Ambtenarenlening komen alleen ambtenaren en (semi)ambtenaren, zoals bijvoorbeeld zorgmedewerkers, in aanmerking voor een lening. Ambtenaren en (semi)ambtenaren hebben namelijk een betere ‘betalingsmentaliteit’ dan gemiddeld in Nederland.

Omdat ambtenaren hebben bewezen een betere betalingsmentaliteit te hebben kan de rente dus veel lager zijn. Ambtenarenlening geeft dit voordeel, samen met de banken, aan u door.

Onze werkwijze

Persoonlijk

Bij Ambtenarenlening wordt u persoonlijk behandeld. Vanaf het begin van uw aanvraag worden uw gegevens zoveel mogelijk door één medewerker behandeld. U bent bij ons geen nummer!

Betrouwbaar

Wij zijn aangesloten bij:

College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Het CBP ziet toe op een correcte afhandeling van persoonsgegevens.
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID). Het KIFID is gespecialiseerd in het bemiddelen en het beslissen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Daarnaast voldoen wij aan alle eisen van de Wet op het financieel toezicht (Wft), waarvan de AFM de toezichthouder is.

Regelmatig laten wij onze werkwijze controleren door kwaliteitsorganisaties.

Uw gegevens zijn bij ons in vertrouwde handen

Bij Ambtenarenlening weten wij als geen ander dat uw gegevens vertrouwelijk behandeld moeten worden. Daarom hanteren wij strenge interne regels zodat uw gegevens bij ons veilig zijn.

Veiligheid en privacy staat bij ons dus voorop. Daarom is onze website beveiligd door middel van een SSL certificaat zodat uw aanvraag veilig wordt verzonden.

Eerlijk en onafhankelijk

Ook kunt u van ons verwachten dat wij u eerlijk en onafhankelijk zullen informeren. Ambtenarenlening werkt op execution-only basis. Dit is een dienstverlening waarbij de klant alles beslist en de financiële onderneming alleen orders uitvoert. Wij zijn geen onderdeel van een bank en daardoor onafhankelijk.

Transparant over onze beloning

Een uitleg hoe wij dit doen vindt u hier.

Hoe verdient Ambtenarenlening geld?

Helderheid en openheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom willen we ook inzichtelijk maken op welke wijze wij beloond worden voor onze inspanningen:

U betaalt bij ons geen kosten voor het afsluiten van de lening.
Wij ontvangen alleen provisie van de banken over de lening. Deze provisie ontvangen wij gedurende de looptijd van de lening en wij ontvangen niets extra bij het afsluiten.
Van de verzekeringsmaatschappijen ontvangen wij geen provisie.
De medewerkers van Ambtenarenlening ontvangen een vast salaris, dus geen bonussen of provisie.

Ambtenarenlening onderzoekt dus eerlijk en onafhankelijk wat uw mogelijkheden zijn!

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening