Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen om huis te verduurzamen
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen om huis te verduurzamen

In een tijd van stijgende energieprijzen wordt het steeds aantrekkelijker om uw woning te verduurzamen. Zo schaffen steeds meer mensen zonnepanelen aan, kiezen ze voor een warmtepomp of zonneboiler en nemen ze andere energiebesparende maatregelen. De investering die u hiervoor doet, verdient u op termijn terug, maar moet wel betaald worden. Biedt uw spaarrekening onvoldoende mogelijkheden, dan kunt u kiezen voor een lening.

Verduurzamen met een persoonlijke lening

Een aantrekkelijke lening voor de verduurzaming van uw woning is de persoonlijke lening. Deze lening heeft een vaste rente en looptijd en u betaalt gedurende de looptijd een gelijkblijvend maandbedrag. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Rente aftrekbaar voor woningverbetering

De Belastingdienst ziet verduurzaming van uw huis als een woningverbeterende investering. Voor dergelijke investeringen kunt u de rente aftrekken van de belasting. Dit maakt uw lening een stuk voordeliger.

Kosteloos extra aflossen of oversluiten

Heeft u flink gespaard en wilt u een deel van uw spaargeld gebruiken voor een extra aflossing op uw lening, dan kan dat geheel kosteloos. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel u extra aflost zonder dat u hiervoor een boeterente betaalt.

De rente kan gedurende de looptijd van uw lening dalen. Dan is het fijn om te weten dat u uw lening altijd kosteloos mag oversluiten. Zo profiteert u toch van een rentedaling en houdt u de kosten in de hand.

Verduurzamen met Ambtenarenlening

Werkt u of uw partner in de publieke sector, dan profiteert u van de laagste rente op een lening van Ambtenarenlening. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen voor de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening