Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe download ik een bankafschrift voor het afsluiten van een lening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe download ik een bankafschrift voor het afsluiten van een lening?

Als u een lening wilt afsluiten, vraagt uw kredietverstrekker om een recent overzicht van uw bankrekening. Aan de hand van het bankafschrift beoordeelt de bank of een lening verantwoord is en of u aan uw betalingsverplichtingen voldoet.

Voor de verwerking van uw kredietaanvraag vraagt Ambtenarenlening een bankafschrift van een volledige maand dat niet ouder is dan twee maanden. Op het afschrift moeten uw rekeningnummer, naam, adres en een bijschrijving van uw inkomen staan. U mag niets doorhalen, afplakken of selecteren. Een zogenaamde print screen wordt door de bank niet geaccepteerd. Daarom vragen wij om een download van uw afschrift.

De stappen voor het downloaden van een bankafschrift verschillen per bank. We hebben de stappen per bank voor u op een rijtje gezet.

ABN AMRO

1. Log in op ABN AMRO Internet Bankieren
  2. Ga naar ‘Zelf regelen’ > ‘(Jaar)overzichten downloaden’
  3. Selecteer de rekeninghouder, het rekeningnummer en kies het soort overzicht dat u wilt downloaden
  4. Klik op ‘meer opties’ om te selecteren op periode
  5. Kies rechts in het scherm het overzicht en klik op ‘Download’
  6. Bewaar de pdf op uw computer en open deze

ING

1. Log in op Mijn ING
  2. Selecteer de gewenste rekening
  3. Geef de gewenste periode op
  4. Selecteer het bestandsformaat (Selecteer PDF formaat voor afschrift)
  5. Klik op ‘DOWNLOAD’
  6. Volg de instructies op het scherm

Rabobank

1. Log in op Rabo Internetbankieren
  2. Kies onder Betalen & Sparen voor ‘Download transacties/afschrift’
  3. Kies voor het tabblad ‘Maandoverzicht’
  4. Klik op de maand die u wilt downloaden (niet ouder dan twee maanden)
  5. Het downloaden start direct
  6. Open de pdf en sla hem op

SNS Bank

1. Log in op Internetbankieren Mijn SNS
  2. Kies onder Betalen voor ‘Bij- en afschrijvingen’
  3. Selecteer de gewenste periode (niet ouder dan twee maanden)
  4. Kies ‘Print / Pdf’
  5. Het overzicht verschijnt nu op het scherm. U kunt het downloaden en opslaan

Regiobank

1. Log in op Mijn RegioBank
  2. Kies in het linker menu bij het onderdeel Betalen voor ‘Rekeningafschrift’
  3. Kies de rekening waarvan u het rekeningafschrift wilt downloaden
  4. Selecteer het tijdsbestek. Via Zoek kunt u een eigen begin- en einddatum opgeven
  5. Klik op Downloaden (pdf) om uw rekeningafschrift te downloaden

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening