Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoeveel bedenktijd heb ik bij een private leaseauto?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoeveel bedenktijd heb ik bij een private leaseauto?

Bij het leasen van een auto komt veel papierwerk kijken. Het is belangrijk om te weten wat uw rechten en plichten zijn, welke voorwaarden van toepassing zijn en wat de leasemaatschappij van u verwacht.

14 dagen bedenktijd

Na het goedkeuren en ondertekenen van het leasecontract heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen die periode kunt u nog van het contract af als het u toch niet zint. Na die 14 dagen is het contract definitief. Alleen de leasemaatschappij kan tot drie maanden na het ondertekenen kleine veranderingen doorvoeren wanneer er bijvoorbeeld nieuwe belastingen worden ingevoerd. Na die drie maanden is het contract voor beide partijen volledig dicht en kan er tot de einddatum niets worden aangepast. U kunt het contract wel tussentijds beƫindigen, maar hier zijn kosten aan verbonden.

Toch liever kopen?

Ziet u van het leasecontract af en gaat u toch voor een koopauto? Dan kan een lening handig zijn om de aankoop te financieren. Als ambtenaar of semiambtenaar sluit u deze tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening