Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat staat er allemaal in een private leasecontract?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat staat er allemaal in een private leasecontract?

Een van de belangrijkste documenten wanneer u een private leaseauto gaat rijden, is het leasecontract. Hierin staan alle belangrijke voorwaarden en afspraken. Het is belangrijk dat u dit contract goed doorneemt en vragen stelt wanneer kosten of voorwaarden niet helemaal duidelijk zijn.

Belangrijke punten in een private leasecontract

Belangrijke onderwerpen in een private leasecontract zijn de feiten over het model van de auto en de bijgeleverde accessoires. Check of alle accessoires, de kleur en het model van de auto kloppen. Een ander belangrijk onderdeel is het maximaal aantal kilometers per jaar. Klopt dit met wat er besproken is?

Ook vindt u er de maandelijkse leaseprijs en de opbouw van deze prijs in terug. Daarnaast is de hoogte van het eigen risico bij schade in het contract opgenomen. Dit vertelt u hoeveel procent van de schade of tot welke bedrag u zelf moet te betalen.

In het leasecontract wordt ook vastgelegd op wiens naam het kenteken van de auto komt te staan (de bestuurder) en wie daarnaast nog in de auto mag rijden. Verder vindt u in een leasecontract uitleg over eventuele administratieve kosten, de registratie bij BKR en de inbegrepen diensten zoals onderhoud en vervangend vervoer. Check alle elementen goed voordat u akkoord gaat, want een kleine fout in het contract kan u duur komen te staan.

Afleveringsverklaring

Bij de levering van de auto ontvangt u de afleveringsverklaring. Dit is de schriftelijke bevestiging van het leasecontract en het laatste akkoord dat alles in orde is en beide partijen daadwerkelijk met elkaar in zee gaan. Na ondertekening van de afleveringsverklaring kunt u de auto gaan rijden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening