Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen met onderpand?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen met onderpand?

Bij een lening met onderpand, dient het onderpand als borg dat de lening wordt terugbetaald. Betaalt u uw lening met onderpand niet terug, dan kan de kredietverstrekker met de verkoop van het onderpand het geld van de lening terugvorderen. Een hypotheek is het bekendste voorbeeld van een lening met onderpand. Daarbij dient uw woning als onderpand voor de hypotheekverstrekker. In alle andere gevallen is geld lenen met een onderpand minder gebruikelijk en meestal niet nodig.

Geld lenen met onderpand

Bij een hypotheek dient de woning automatisch als onderpand voor de lening. Zonder woning, krijgt u geen hypotheek. Kunt u uw hypotheek niet meer betalen, dan kan de hypotheekverstrekker de woning verkopen. Het bedrag dat hierdoor vrijkomt, wordt gebruikt om uw lening af te lossen.

Waarom geld lenen met onderpand?

Een lagere rente wordt vaak als argument gebruikt om te kiezen voor een lening met onderpand. Toch gaat dat tegenwoordig niet meer op. De rente staat zo laag, dat u heel voordelig een lening kunt afsluiten zonder onderpand. U hoeft dan niet bang te zijn dat u uw onderpand kwijt raakt als u in de financiƫle problemen komt. Heeft u moeite met terugbetalen van uw lening, trek dan tijdig bij de kredietverstrekker aan de bel om de mogelijkheden te bespreken.

Auto als onderpand

Veel mensen lenen geld voor de aanschaf van een auto. Sommige dealers bieden u de mogelijkheid voor een autolening. Daarbij dient de auto als onderpand en kan de dealer de auto opeisen als u de lening niet terugbetaalt. Bedenk goed of u hier gebruik van wilt maken. U kunt voor een auto ook een persoonlijke lening afsluiten. De rente is dan vaak zelfs lager en u loopt niet het risico dat u uw auto kwijtraakt.

Een voordelige Ambtenarenlening zonder onderpand

Bent u werkzaam als (semi)ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan sluit u heel voordelig een lening af bij Ambtenarenlening, zonder onderpand! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening