Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Welke kosten zijn er bij een lening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Welke kosten zijn er bij een lening?

De kosten voor een lening bestaan uit rente en aflossing. Aan het einde van de looptijd moet de volledige lening zijn afbetaald. De totale kosten van een lening bestaan dan ook uit het totaal geleende bedrag en de in totaal betaalde rente.

Geen bijkomende kosten

U betaalt voor het af- of oversluiten van een persoonlijke lening geen afsluitkosten, oversluitkosten of andere kosten. Ook mag de bank geen boeterente in rekening brengen voor vervroegd aflossen. Ook aan het oversluiten van een doorlopend krediet naar een persoonlijke lening zijn geen kosten verbonden.

LET OP: Sinds 1 maart 2022 is het niet meer mogelijk om een nieuw doorlopend krediet af te sluiten. Wel kunt u uw bestaande krediet kosteloos oversluiten naar een persoonlijke lening.

Rente en aflossing persoonlijke lening

Heeft u een persoonlijke lening, dan weet u vooraf precies wat u in totaal gaat betalen. Gedurende de looptijd van de lening betaalt u een vaste rente en lost u maandelijks af.

Rente en aflossing doorlopend krediet

Omdat de rente bij een doorlopend krediet variabel is, is de rente niet voorspelbaar. Ook kunt u bedragen blijven opnemen van uw kredietlimiet, waardoor de lening geen vaste looptijd heeft. U betaalt rente en aflossing over het openstaande bedrag.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Werkt u in de publieke sector of is uw partner ambtenaar, dan betaalt u bij Ambtenarenlening de laagste rente van Nederland. Ook betaalt u bij Ambtenarenlening geen andere kosten dan rente en aflossing. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening