Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is een kredietbemiddelaar?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is een kredietbemiddelaar?

Wilt u geld lenen? Dan kunt u zelf een geschikte lening zoeken en afsluiten, maar u kunt ook een kredietbemiddelaar vragen u hierbij te helpen. Een kredietbemiddelaar helpt u de beste lening te vinden voor uw financieringsbehoefte. U vertelt hoeveel geld u wilt lenen, voor welk doel en met welke voorwaarden en de kredietbemiddelaar zoekt een lening die bij u past.

Geld lenen met een kredietbemiddelaar

Als u precies weet welke lening u af wilt sluiten, is het niet nodig een kredietbemiddelaar in te schakelen. In dit geval heeft u voldoende kennis om uw lening zelf af te sluiten. Heeft u echter geen idee welke lening het beste bij u past of hoe u de beste en goedkoopste lening vindt? Dan kunt u een kredietbemiddelaar inschakelen. Deze expert helpt u leningen met elkaar te vergelijken, zodat u de beste en de meest voordelige lening af kunt sluiten.

Drie soorten kredietbemiddelaars

Wilt u een lening afsluiten via een kredietbemiddelaar? Dan is het goed om te weten dat er drie soorten kredietbemiddelaars zijn.

De ongebonden kredietbemiddelaar

Een ongebonden kredietbemiddelaar werkt zelfstandig. Dit betekent dat deze bemiddelaar geen contracten heeft met bepaalde kredietverstrekkers. Daarom kan de bemiddelaar u alle kredietverstrekkers en alle leningen aanbieden.

De gebonden kredietbemiddelaar

Een gebonden kredietbemiddelaar is niet helemaal onafhankelijk. Deze kredietbemiddelaar heeft contracten met bepaalde kredietverstrekkers. De bemiddelaar kan u leningen van deze kredietverstrekkers aanbieden en ontvangt hiervoor provisie van de kredietverstrekker. Uiteraard bepaalt u zelf welke lening bij welke kredietverstrekker u wilt afsluiten.

De verbonden kredietbemiddelaar

Tot slot is er nog de verbonden kredietbemiddelaar. Deze kredietbemiddelaar werkt voor een bepaalde kredietverstrekker. De bemiddelaar kan een zelfstandig ondernemer zijn, maar dan wel onder de verantwoordelijkheid en controle van een kredietverstrekker. Deze bemiddelaar stelt u alleen leningen voor van de kredietverstrekker waar hij of zij voor werkt.

Zoek een kredietbemiddelaar met vergunning

U bepaalt zelf wat voor soort kredietbemiddelaar u inschakelt. Welke kredietbemiddelaar u ook inschakelt, controleer altijd of de bemiddelaar een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft.  Met een AFM-vergunning weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare partij.

Laagste rente bij kredietbemiddelaar Ambtenarenlening

Bent u (semi)ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan sluit u tegen de laagste rente van Nederland een persoonlijke lening af bij kredietbemiddelaar Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening