Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is Interbank?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is Interbank?

Interbank is een van de grootste aanbieders van consumentenleningen in Nederland. De organisatie is dan ook gespecialiseerd in het verstrekken van consumentenkredieten. Sinds 1 mei 2020 kunt u bij Interbank alleen nog een persoonlijke lening of een beter wonen financiering afsluiten. Alle doorlopende kredieten heeft Interbank per die datum opgezegd.

Interbank is een dochterorganisatie van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland (CA CF NL), een dochter van de Franse multinational Crédit Agricole Group, een van de grootste banken van Europa en marktleider in Frankrijk. Ook in Nederland heeft Crédit Agricole Consumer Finance een groot marktaandeel.

Om leningen te mogen verstrekken beschikt Interbank over een vergunning van De Nederlandsche Bank en staat Interbank onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook is Interbank aangeslote bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Interbank geeft consumenten niet zomaar een lening, maar controleert altijd of dit verantwoord is. Zo beperkt de bank de financiële risico’s voor haar klanten en weet u zeker dat u verantwoord geld leent.

Een Interbank lening afsluiten

Voor het afsluiten van leningen, maakt Interbank gebruik van kredietbemiddelaars. U kunt bij Interbank niet rechtstreeks een lening afsluiten. Wilt u een Interbank lening, dan sluit u die af via een tussenpersoon.

Ambtenaar of semiambtenaar?

Als ambtenaar of semiambtenaar sluit u het voordeligst een Interbank lening af bij Ambtenarenlening. Een vrijblijvende offerte geeft u direct zicht in de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening