Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is De Nederlandse Voorschotbank?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is De Nederlandse Voorschotbank?

De Nederlandse Voorschotbank is een in consumptief krediet gespecialiseerde financieringsmaatschappij. Tot augustus 2016 bood deze kredietverstrekker leningen aan via kredietbemiddelaars als Ambtenarenlening. Tegenwoordig kunt u geen nieuwe lening meer afsluiten bij De Nederlandse Voorschotbank. Het bedrijf bedient alleen nog bestaande klanten.

Een korte kennismaking

De Nederlandse Voorschotbank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland. Dit is een dochterorganisatie van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa.

Onder de handelsnaam De Nederlandse Voorschotbank bood Crédit Agricole S.A. persoonlijke leningen en doorlopende kredieten aan Nederlandse consumenten aan. De Nederlandse Voorschotbank beschikt over een vergunning voor het aanbieden van leningen. Dit betekent dat de kredietverstrekker onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Omdat de kredietverstrekker geen nieuwe klanten meer aanneemt, wordt nog wel eens getwijfeld aan de betrouwbaarheid van de kredietverstrekker. Met de vergunning van de bank en het toezicht van de AFM kunt u de kredietverstrekker zeker betrouwbaar noemen..

Alleen nog voor bestaande klanten

Sinds augustus 2016 neemt De Nederlandse Voorschotbank geen nieuwe klanten meer aan. Dit betekent dat u geen lening meer af kunt sluiten bij deze kredietverstrekker. Bestaande klanten kunnen met hun vragen uiteraard altijd contact opnemen met de tussenpersoon waar ze de lening van De Nederlandse Voorschotbank hebben afgesloten.

Nieuwe lening afsluiten

Wilt u een nieuwe lening afsluiten, dan kunt u hiervoor terecht bij diverse andere kredietverstrekkers. Bent u ambtenaar of is uw partner werkzaam in de publieke sector, dan kunt u tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening