Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is een leasemaatschappij?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is een leasemaatschappij?

Wanneer u een auto gaat leasen, kunt u te maken krijgen met een leasemaatschappij. Tot voor kort werden de meeste auto’s geleased via de werkgever. Heeft u een auto van de zaak, dan regelt uw werkgever de hele afhandeling van het leasecontract met de leasemaatschappij en gaat dit grotendeels buiten u om. Nu private lease steeds meer in opkomst is, doen steeds meer particulieren rechtstreeks zaken met een leasemaatschappij.

De leasemaatschappij is de organisatie die de auto die u wilt leasen voor u koopt en aan u verhuurt. De leasemaatschappij maakt alle benodigde documenten zoals het leasecontract en de afleveringsverklaring en stemt met u af welk merk, type, model en kleur auto u wilt rijden. Hierbij heeft u vaak de mogelijkheid om zelf een aantal aanpassingen te doen of extra opties toe te laten voegen.

Een auto kiezen

Bij het kiezen van een leaseauto is het belangrijk om te kijken naar de verschillende merken en modellen die worden aangeboden. Het merk auto heeft namelijk een grote impact op de maandelijkse prijs. Ook extra accessoires of aanpassingen kunnen de prijs opdrijven en de levertijd vergroten.

Leasemaatschappijen vergelijken

Voordat u uw keuze voor een leasemaatschappij maakt, is het belangrijk om maatschappijen onderling goed te vergelijken. Wat vinden anderen van hen, is het een grote of een kleine organisatie en welke voorwaarden hanteren ze? Betaalt u een eigen bijdrage en moet u een borg betalen? Door de verschillen goed te vergelijken, weet u precies welke leasemaatschappij het beste bij uw situatie en vraag aansluit.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening