Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is private lease?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is private lease?

In het kort is private lease het huren van een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. In plaats van dat u een auto koopt, huurt u er een van de leasemaatschappij die eigenaar van de auto blijft. Aan de leasemaatschappij betaalt u maandelijks een vast bedrag voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Kortom, met private lease rijdt u een nieuwe auto zonder deze zelf aan te hoeven schaffen.

Bij uw maandbedrag zijn alle kosten voor onderhoud, reparatie, verzekering en belasting inbegrepen. Het enige wat u daarnaast zelf betaalt, zijn de brandstofkosten en eventuele parkeerkosten en boetes. U weet daardoor precies waar u aan toe bent. Met de leasemaatschappij maakt u afspraken over het aantal maanden dat u de auto wilt leasen en hoeveel kilometers u jaarlijks verwacht te rijden. Zolang u daar binnen blijft, kunt u onbeperkt rijden. Eventuele extra kilometers zijn voor eigen rekening.

U leaset de auto voor een vooraf vastgestelde periode van bijvoorbeeld 12, 24, 36, 48 of 60 maanden.

Geen invloed op uw belastingaangifte

Anders dan bij een auto van de zaak, heeft een private lease auto geen invloed op uw belastingaangifte. Bij een zakelijke auto betaalt u een bijtelling voor de kilometers die u privé in de auto rijdt. Bij private lease is dat niet het geval.

Bekijk hier de voordelen en de nadelen van private lease.

Liever kopen?

Wilt u toch liever een eigen auto kopen, maar heeft u hier niet genoeg geld voor? Als ambtenaar of semiambtenaar kunt u bij Ambtenarenlening geld lenen tegen de laagste rente van Nederland.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening